Skip Navigation

Oma's Soep Tilburg

Het is ons doel om zoveel mogelijk ouderen blij te maken en daar kan jij ons bij helpen! Wekelijks organiseren we op dit moment door heel Nederland verschillende activiteiten. Meld je hieronder aan voor de activiteiten van Oma’s Soep Tilburg. 


Geen activiteiten zichtbaar? Hou deze pagina in de gaten! Onderaan deze pagina verschijnen binnenkort alle beschikbare activiteiten waarvoor jij je kunt aanmelden. Tot snel!

Word jij ook Hartverwarmende Held?

Word vaste vrijwilliger van Oma's Soep!

Wij zijn dolblij met al onze vrijwilligers. Maar, om de band tussen onze vrijwilligers en de ouderen nog sterker te maken, en om voor continuïteit voor de ouderen te zorgen, zijn we hard op zoek naar vaste vrijwilligers! Wij noemen ze ook wel Hartverwarmende Helden. Dat spreekt voor zich, denk ik. Kies zelf hoe vaak je komt: 1x in de week, 1x in de twee weken, 1x in de drie weken, wat ons betreft zelfs 1x in de maand. Wil je helpen met Kookdagen, of juist langsgaan bij vaste ouderen tijdens de Soep-aan-huis dagen? Geef je hieronder op en wij nemen contact met je op om je in te plannen, op basis van jouw schema en voorkeuren. We denken graag met je mee!

Alle activiteiten


Powered by Deed‌mob Tools ·