Navigatie overslaan
Penvriend 📝 gezocht voor Oma Machiels

Penvriend 📝 gezocht voor Oma Machiels

Oma's Pen/Belvriend vacature
Maastricht, Limburg, Nederland
Penvriend
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere activiteiten vinden.
Activiteit Delen
Oma's Pen/Belvriend
#73600
Scan me of ga naar www.signup.omassoep.nl/o/Omas-penvriend/activiteiten/Penvriend--gezocht-voor-Oma-Machiels/73600 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

🎥 Documentaires, klassieke muziek, lezen
💬 "Ik ben liever met m'n hoofd bezig dan met m'n handen! Ik kan helemaal opgaan in een goed boek of mooie muziek."

Uitgebreide omschrijving

Over Oma Machiels

📍 Maastricht

🎂 17 januari 1932


Wat is Oma's Penvriend?

Met Oma’s Penvriend gaan we eenzaamheid onder ouderen (en jongeren) op grotere schaal en op een dieper niveau tegen. We matchen jong en oud aan elkaar op basis van interesses en persoonlijkheden en introduceren ze aan elkaar als Penvriend waarbij er, zodra er een klik is, op structurele basis contact wordt onderhouden. Dat houdt in dat er regelmatig, bijvoorbeeld iedere twee weken of elke maand, kaartjes of brieven worden gestuurd. Als steuntje in de rug ontvangen vrijwilligers op regelmatige basis reminders en gespreksstarters en moedigen we beiden aan om elkaar in het echt te ontmoeten en eventueel deel te nemen aan onze grote jaarlijkse evenementen. 


Wat ga je doen?

Wanneer je je aanmeldt als Penvriend, heb je hopelijk binnenkort een nieuwe vriend(in) om kaartjes of brieven over en weer mee te schrijven! Je wordt dan aan één iemand gekoppeld om voor langere tijd contact mee te hebben. We vinden het belangrijk dat er op structurele basis contact wordt onderhouden, zodat er een persoonlijke band kan ontstaan. Het contact laten we verder aan jullie om af te stemmen, belangrijk is dat het bij jullie beiden past. Bijvoorbeeld om de week op vrijdag een kaartje sturen, of juist elke maand een langere brief. Onderzoek vooral samen wat voor jullie werkt!


Hoe werkt het?

Meld je via de link op deze pagina aan voor deze "vacature". Je ontvangt dan binnen 3 werkdagen bericht over een voorlopige match, samen met alle informatie die je nodig hebt om te starten. Daarna brengen we jullie in contact en helpen we jullie verder op weg. We zullen regelmatig handige tips delen om het contact zo soepel mogelijk te laten verlopen, en je af en toe vragen hoe het gaat. En als je vragen hebt, zijn we altijd hier. Samen gaan we ervoor zorgen dat het contact een verrijking is voor jullie beiden!


Contact

Twijfel je, of heb je vragen? Neem gerust contact op! Dat kan door Julot op deze pagina een vraag te stellen.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere activiteiten vinden.
Activiteit Delen

Over Oma's Pen/Belvriend

Oma’s Soep verkoopt heerlijke verse soepen en maaltijden naar authentiek recept van oma. De opbrengsten worden gebruikt om eenzame ouderen blij te maken! Ten minste 50% van de winst van Oma’s Soep wordt gedoneerd aan de Stichting Oma’s Soep. De Stichting organiseert in verschillende steden door het hele land wekelijks activiteiten waar jong en oud worden samengebracht om eenzaamheid tegen te gaan. Lokaal organiseren onze studentenbesturen wekelijks Kookdagen en Soep-aan-huis-dagen en nationaal organiseren wij grote evenementen en PR acties. Daarnaast brengen we met Oma's Pen/Belvriend jong en oud één-op-één in contact, waardoor mooie vriendschappen ontstaan.
Activiteiten die je misschien ook interessant vindt
Word vaste vrijwilliger van Oma's Soep!
Paketten · 3-12 uur/maand
Flexibele locatie
Word vaste vrijwilliger van Oma's Soep!
Hartverwarmende Helden en eenzaamheidsbestrijders opgelet! Geplaatst door Oma's Soep

Powered by Deed‌mob Tools ·